Tamil Baby Names - nameurbaby.com

Home |Hindi names |Telugu names |Tamil names |Kannada names |Bengali names |Marathi names |Gujarathi names |Punjabi names |Malayalam names
Tamil Baby Names By rashi || Tamil Baby Names By Nakshatra || Tamil Twin Boy Names || Recently Posted Names








+    Advanced Search
Boy A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Girl A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Tamil Baby Boy Names Starting With "M" and Meaning
  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13 
Name In Tamil Meaning
M. Hasibullah ஂ. ஃஅசிபுல்லஹ்  
Maanik மாணிக்  
Macarthur மசஆர்தர்  
Madanakrishna மடனக்ருஷ்ண  
Madhav Varma ஂஅதவ் Vஅர்ம  
Madhavraj மாதவராஜ்  
Mahal மஹால்  
Mahan மகான்  
Maharya மகரய  
Mahavirq மகாவிர்க்  
Mahender மகேந்தர்  
Mahendhar மகேந்தர் King,Indra
Mahendher Raj ஂஅஹெந்தெர் றஜ்  
Mahesh Babu ஂஅஹெஷ் Bஅபு  
Maheshyadav மகேஷ்யாதவ்  
Mahidar மகிடர்  
Mahidhar மகிதர்  
Mahim மாஹிம்  
Mahiteesh மகிடீஷ்  
Mahsin மகசின்  
Mainish மைநிஷ்  
Mainsh மைனஸ்  
Maiyank மையன்க்  
Male மலே  
Malikarjuna மலிகர்ஜுன  
Mallesham மல்லேஷம்  
Mallikarjuna மல்லிகார்ஜுன  
Mallikarjuna Rao ஂஅல்லிகர்ஜுன றஒ  
Mamtesh மம்டேஷ்  
Manavish மனவிஷ்  
Manbish மன்பிஷ்  
Mandep மந்தப்  
Mander மாந்தர்  
Mandip மண்டிப்  
Mandri மன்றி  
Mani Kanta ஂஅனி Kஅண்ட  
Mani Puthra ஂஅனி Pஉத்ர  
Mani Saketh ஂஅனி ஸகெத்  
Manikandaprabhu மனிகண்டப்ரபு  
Manikanta மணிகண்ட  
Maninder மணிந்தர்  
Manivela மணிவேல  
Manmat மன்மாட்  
Manmit மன்மிட்  
Manmohit மன்மொஹிட்  
Mannuj Kumar ஂஅன்னுஜ் Kஉமர்  
Manoogadithya மநூகடித்ய  
Mansher மன்ஷேர்  
Manshit மன்ஷிட்  
Mansimran மன்சிம்ரன்  
Mantaj Sandhu ஂஅண்டஜ் ஸந்து  
Manveer மன்வீர்  
Manvenera மன்வேநேர  
Manvith மன்வித்  
Manzil மனசில்  
Maqshool மக்ஷூல்  
Maquak ஂஅகுஅக்  
Marhav மர்ஹவ்  
Marin மாறின  
Marsahib மர்சாஹிப்  
Matoo மறு  
Maurya மௌர்யா  
Mazharuddin மழருட்டின்  
Md. Babur ஂட். Bஅபுர்  
Medhas மேத்ஸ் Pleasent
Meenaketa மீனகெட  
Meghadatta மேகாடட்ட  
Meghanjan மேகாஞ்சன் Megastsar
Meghnad Kalindi ஂஎக்ஹ்னட் Kஅலிண்டி  
Mehek மேஹேக்  
Mehroo மேஹ்ரூ  
Merbin மேர்பின்  
Methyus மேத்யுஸ்  
Michael மைகேல்  
Mickey மிக்கி  
Mihal மிஹல்  
Mihul மிஹுள்  
Mikalakshi மிகலக்ஷி  
Mikhil மிக்ஹில்  
Minaam மினாம்  
Minaan மினான்  
Minhar மின்கார்  
Minhaz-Ul-Haqul ஂஇன்ஹழ்-ஊல்-ஃஅகுல்  
Minik மினிக்  
Minti மிண்டி  
Minto மின்டோ  
Mirahal ஂஇரஹல்  
Mirnal மிர்னல்  
Mitashi மிடஷி  
Mithlesh மித்லேஷ்  
Mitrie மித்ரி  
Mitu மிட்டு  
Miukesh ஂஇஉகெஷ்  
Modh. Sajid ஂஒத். ஸஜிட்  
Modhu மோது  
Mohali முஹலி  
Mohan Prasad ஂஒஹன் Pரசட்  
Mohandas மோகன்தாஸ்  
Mohanvamsi மோகன்வம்சி  
Mohcin மொஹ்சின்  
  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13 






Suggest A New Baby name
name *
sex *
meaning
Your Name
Your Email Id





All Rights Reserved © 2013 nameurbaby.com             Contact Us             About Us             Privacy Policy