Tamil Baby Names - nameurbaby.com

Home |Hindi names |Telugu names |Tamil names |Kannada names |Bengali names |Marathi names |Gujarathi names |Punjabi names |Malayalam names
Tamil Baby Names By rashi || Tamil Baby Names By Nakshatra || Tamil Twin Boy Names || Recently Posted Names








+    Advanced Search
Boy A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Girl A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Tamil Baby Boy Names Starting With "J" and Meaning
  1  2  3  4  5  6  7  8 
Name In Tamil Meaning
J M Mishra ஜமமிஷ்ற  
Jacob சாகப்  
Jaddangi ஜட்டங்கி  
Jadeesh சதீஷ்  
Jaffar ஜப்பார்  
Jagadeesh ஜகதீஷ் Lord Eswar
Jagadeshwar ஜகதேஷ்வர்  
Jaganath ஜகனத்  
Jagdev ஜக்தேவ்  
Jagjyot ஜக்ஜ்யோட்  
Jagleen ஜக்லீன்  
Jagmoan ஜக்மோன்  
Jagpreet ஜக்ப்ரீத்  
Jai Deep ஜை டீப்  
Jai Kishan ஜை Kஇஷன்  
Jai Sai ஜை ஸை  
Jai Wardhan ஜை Wஅர்தன்  
Jaikanth ஜெயகாந்த்  
Jaikirat ஜைகிராத்  
Jaimul ஜைமுள்  
Jainith Kumar ஜைனித் Kஉமர்  
Jaisai சைஸை  
Jaish சைஸ்  
Jaitmn ஜைத்ம்ன்  
Jaitray ஜைத்றாய்  
Jaivardhana ஜெயவர்தன  
Jakkaiya ஜக்கிய  
Jakkani Anaya Darshini ஜக்கனி ஆனய டர்ஷினி  
Jalaz ஜலழ் Water
Jalib ஜாலிப்  
Jamin Seth ஜமின் ஸெத்  
Jampu ஜம்பு Jamping
Janakipathi ஜனகிபதி Sri Ram
Janakiram ஜானகிராம்  
Janakirao ஜனகிராவ்  
Janapreet ஜனப்ரீத்  
Janardhan ஜனார்தன்  
Jania சானியா  
Janisar ஜனிசர்  
Janit ஜனித்  
Janmeet ஜன்மீத்  
Japal ஜபல்  
Japneet ஜப்நீட்  
Jasan ஜாசன்  
Jasdev சச்தேவ்  
Jashandeep ஜஷன்தீப்  
Jashvanth Karthik ஜஷ்வந்த் Kஅர்திக்  
Jashwin ஜஷ்வின்  
Jasjinder ஜாஸ்ஜிந்தர்  
Jasjot ஜாஸ்ஜோட்  
Jaskiran ஜாஸ்கிரன்  
Jaskirat ஜாஸ்கிராத்  
Jasmeet ஜாஸ்மீத்  
Jasmir ஜாஸ்மிர்  
Jason ஜசோன்  
Jassal ஜச்சல்  
Jathin சத்தின் Indrudu
Jayadev ஜெயதேவ்  
Jayantha ஜயந்த  
Jayaraju ஜெயராஜு  
Jaydeep ஜெய்தீப்  
Jaydev ஜெயதேவ்  
Jayender ஜஎந்தர்  
Jayjeet ஜய்ஜீத்  
Jayneohan ஜய்னெஒஹன்  
Jaynth ஜெயந்த்  
Jayti ஜயதி  
Jayvardhan ஜெயவர்தன்  
Jebyo ஜெபா  
Jeeth ஜீத்  
Jeetu சீட்டு  
Jegadesh ஜெகதேஷ்  
Jemineeswar ஜெமிநீச்வர்  
Jermias ஜெர்மிஅச்  
Jetha சேத Lord Hanuman
Jeyaprakash ஜெயப்ரகாஷ்  
Jeyapriya ஜெயப்ரிய  
Jeyasuri ஜெயசுரி  
Jignaas ஜிஞாஸ்  
Jijo ஜிஜோ  
Jiku ஜிகு  
Jinesh ஜினேஷ்  
Jintin ஜினடின்  
Jinto ஜின்டோ  
Jintu சிண்டு  
Jiran சிரான்  
Jitander ஜிடந்தர்  
Jitanshu ஜிடன்ஷு  
Jitender Pal ஜிடெண்டெர் Pஅல்  
Jitendera ஜிட்டேன்தேற  
Jithendar ஜிதேந்தர்  
Jiti சிடி  
Jitu ஜிட்டு  
Jivetsh ஜிவேத்ஷ்  
Jivran ஜிவ்ரன்  
Jivtesh ஜிவ்டேஷ்  
Joby சோபி  
Joda சோட  
Joey ஜொஎய்  
Jogin ஜோகின்  
  1  2  3  4  5  6  7  8 






Suggest A New Baby name
name *
sex *
meaning
Your Name
Your Email Id





All Rights Reserved © 2013 nameurbaby.com             Contact Us             About Us             Privacy Policy