Tamil Baby Names - nameurbaby.com

Home |Hindi names |Telugu names |Tamil names |Kannada names |Bengali names |Marathi names |Gujarathi names |Punjabi names |Malayalam names
Tamil Baby Names By rashi || Tamil Baby Names By Nakshatra || Tamil Twin Boy Names || Recently Posted Names








+    Advanced Search
Boy A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Girl A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Tamil Baby Boy of Uthirattathi Nakshatra and Meaning
  1  2  3  4  5  6 
Name In Tamil Meaning
Du/ Sa/Ch டு/ ஸ/Cஹ்  
Duksa டுக்ச  
Dupinder டுபிந்தர்  
Durga Hemanth டுர்க ஃஎமந்த்  
Durgaraju துர்கராஜு  
Durwash டுர்வாஷ்  
Dushant டுஷன்ட்  
Dushpinder டுஷ்பிந்தர்  
Dusyant டுச்யன்ட்  
Nabhankur நபான்குர்  
Nadim நடும்  
Nafeeel நபில் Aarbic Musllim New Name
Nafi Saruja ணபி ஸருஜ  
Naga Chinna ணக Cஹின்ன  
Naga Deekshith ணக டீக்ஷித்  
Naga Krishna ணக Kரிஷ்ன  
Naga Raghurama ணக றக்ஹுரம  
Naga Revanth ணக றெவந்த் Naga Revanth
Naga Venkata ணக Vஎன்கட  
Nagabhushanam நகபுஷனம் What Is The Meaning Of The Name
Nagamanikya நகமநிக்ய  
Naganetra நகனேற்ற  
Nagaprasad நகப்ரஆசாத்  
Nagaraju நாகராஜு  
Nagender நாகேந்தர்  
Nageshwarro நாகேஷ்வர்ரோ  
Nageswararao நாகேஸ்வரராவ்  
Naikhil நாய்க்ஹில்  
Naithik நிதிக்  
Najimaka நஜிமாக  
Najini நாசினி  
Najish நஜீஸ்  
Nakhil நக்ஹில்  
Naksa நக்ச  
Naksh நாக்ஸ்  
Namet நமெட்  
Nammit நம்மிட்  
Nanda Kishore ணண்ட Kஇஷொரெ  
Nandakukmar நண்டகுக்மர்  
Nandhu நந்து  
Nandjio நன்ட்ஜியோ  
Nanee நனி  
Nani நனி  
Nanik நாணிக்  
Nanith நணித்  
Narasimha Pratap ணரசிம்ஹ Pரடப்  
Nareen நரேன்  
Naren நரேன் Childhood Name Of Vivekananda
Naren Krishna ணரென் Kரிஷ்ன  
Narender நரேந்தர்  
Narendran நரேந்திரன்  
Naresh Kunar ணரெஷ் Kஉனர்  
Narit நரித்  
Nariyan நரியன்  
Narsimulu நர்சிமுழு  
Nasar நாசர்  
Nashit நஷீத்  
Nasish நசிஷ்  
Natansh நடந்ஷ்  
Natin நாட்டின்  
Nava நவ  
Naved நவேத்  
Naveenkumur நவீன்குமூர் Naveenkumur
Navinas நவினஸ்  
Navith நவீத்  
Navodit நவோடிட்  
Navpreet நவ்ப்ரீத்  
Navrathan நவ்ரதன்  
Nawad நவாட்  
Nayanapalli Sreenivasulu ணயனபல்லி ஸ்ரீனிவசுலு Astrology
Nazveen நழ்வீன்  
Sham சாம்  
Shaminder ஷமிந்தர்  
Shamipal ஷமிபல்  
Shampy சாம்பி  
Duane தோனே  
Dubric துப்றிக் A Short Form Of Dudley
Dudd துடத் Common Field.
Dudley டுட்லே Dearly Son
Dugant டுகன்ட் direction, endless, horizon end of sky
Dugu துகு  
Dulal துழல் Loved one
Dulara துளர Dearly Son
Dulare Lal உலரெளல் Hilly Meadow
Dumini டுமினி  
Dundappa டுண்டப்ப  
Dunley டுன்லி Brownstone Fortress
Dunstan டுன்ச்டன் Derived From Dunstan
Dunstano டுன்ச்டனோ Hill Town
Dunton டுண்டன் A Short Form Of Durwin
Dur தூர்  
Durai துரை chief or leader
DuraiKannan துரைகண்ணன் God Murugan
DuraiMurugan துரைமுருகன் Lord Murugan
DuraiMuthu துரைமுத்து  
DuraiPandi துரைபாண்டி  
DuraiPandiyan துரைபாண்டியன்  
DuraiSami துரைசாமி  
DuraiSingam துரைசிங்கம்  
DuraiVel துரைவேல் Grace of Goddess Durga
  1  2  3  4  5  6 






Suggest A New Baby name
name *
sex *
meaning
Your Name
Your Email Id





All Rights Reserved © 2013 nameurbaby.com             Contact Us             About Us             Privacy Policy